Carragher optimista: Ako se Mundijal može igrati sredinom sezone, naći će se rješenje i za ovo

Bivši kapiten Liverpoola

Carragher optimista: Ako se Mundijal može igrati sredinom sezone, naći će se rješenje i za ovo

Koronavirus zaustavio je sport širom Evrope. 

Mnogi se pribojavaju da u skorijem periodu nećemo moći gledati omiljene sportove poput fudbala, košarke, tenisa itd., ali jedan od optimista koji smatraju kako će se uskoro pronaći rješenje je bivši kapiten Liverpoola Jamie Carragher.

On je za engleske medije komentarisao izjavu potpredsjednice West Hama Karren Brady koja je navodno bila protiv toga da se Liverpoolu dodijeli titula šampiona ukoliko sezone bude poništena. Na sastanku koji je nedavno održan čelnici svih klubova su navodno bili za to da Redsi dobiju titulu, ali ne i predstavnica West Hama.

Ona smatra da bi liga trebala biti poništena i da se sljedeće sezone krene od nule. Ipak, Carragher smatra kako će liga uskoro biti nastavljena i da će se pronaći neko rješenje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ono što je fer je da se sezona u svim ligama završi kada bude dozvoljeno da se fudbal ponovo igra. Ako su fudbalski zvaničnici našli način da Svjetsko prvenstvo zakažu za sredinu sezone, siguran sam da će naći način da riješe i ovo", kaže Carragher.

I u pravu je, za sve postoji rješenj, samo je bitno da se virus što prije suzbije kako bi svi bili sigurniji i kako bismo opet mogli gledati naše omiljene sportove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije