Carroll, Crouch i Hartova greška za remi West Hama i Stokea

Gosti vodili do posljednjih trenutaka utakmice

Carroll, Crouch i Hartova greška za remi West Hama i Stokea

Večeras je na Olimpijskom stadionu u Londonu odigran posljednji meč 34. kola Premier lige u kojem su West Ham i Stoke remizirali odigravši 1:1.

Iako su domaći tokom većeg dijela susreta bili mnogo bolji tim na terenu, do boda su došli tek u 90. minuti nakon što je Stoke prethodno i sretno i spretno stigao do vodstva zahvaljujući golu iskusnog Petera Croucha iz 79. minute.

Pogotku bivšeg engleskog reprezentativca prethodila je velika greška Joea Harta, koji je izuzetno loše reagovao.

Kada se činilo da će Stoke doći do sva tri boda i vratiti se u ravnopravnu borbu za opstanak u ligi, Andy Carroll je u posljednjim trenucima utakmice zabio sjajan gol za konačnih 1:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Stoke je ostao u zoni ispadanja sa 28 bodova koliko ima i Southampton, dok je West Ham u sigurnoj zoni, na 14. mjestu sa 35 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije