Još jedan jako važan potpis u Madridu

Casemiro ostaje

Još jedan jako važan potpis u Madridu · Zvanično

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Casemiro danas je stigao u prostorije madridskog kluba.

Zahvalni veznjak Kraljeva je u društvu agenta i njegove supruge došao na pregovore, ali nije bilo nikakvih problema, sve je brzo završeno i on je potpisao novi ugovor.

Ovaj 29-godišnjak je od 2013. godine član Reala i jedan je od neizostavnih igrača u sastavu Kraljeva. Saopšteno mu je da će se na njega ozbiljno računati narednim godinama, pa je i sam odlučio da ostane.

Njegov prethodni ugovor s Realom važio je do 2023. godine, ali Real ništa ne prepušta slučaju, pa je saopšteno da je potpisao novi ugovor do ljeta 2025. godine. On je samo jedan u nizu igrača koji su dobili nove ugovore ovog ljeta.

Nije isključeno da, kao i u slučaju Karima Benzeme, Real u ugovor ugradi klauzulu od čak milijardu eura, čime bi na svaki način spriječio bogate klubove da ga kupe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U Realu navijači ipak najviše išćekuju kraj sapunice oko Kyliana Mbappea, koji se navodno nalazi na pragu dolaska u Madrid, koji je PSG-u ponudio 180 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VELEZ
AUDI?? HAHAHAHA JELI TO RADIS ZA KOKA KOLU AHAHAHA JA VOZIM BMW IMAM BOLJE AUTO NEGO TI AHAHAHAHA
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi