U Real Madridu već znaju kada bi mogli predstaviti Kyliana Mbappea

U igri su dvije opcije

U Real Madridu već znaju kada bi mogli predstaviti Kyliana Mbappea

E. Čaušević

Francuski reprezentativac Kylian Mbappe će prema svemu sudeći svoju karijeru nastaviti u Real Madridu.

Mbappe već nekoliko sezona igra u fantastičnoj formi u PSG-u gdje je jedan od najvažnijih igrača, ali je očito donio odluku da je vrijeme da promijeni klub i nađe neki novi izazov.

Mladi napadač s Parižanima ima ugovor do kraja sezone i odbio je već u nekoliko navrata mogućnost da produži svoj ugovor.

Iako su u PSG-u čekali do posljednjeg trenutka i nadali da će se Mbappe predomisliti i potpisati novi ugovor na kraju se to nije desilo.

Parižani su odlučili da je najbolje da prodaju Mbappea i inkasiraju veliku sumu novca nego da on narednog ljeta ode kao slobodan igrač. Interes za ovog napadača pokazao je najviše Real Madrid koji je već poslao ponudu.

Kraljevski klub ponudio je za Mbappea 170 miliona eura i dodatno deset miliona eura kroz razne bonuse. Pojedini mediji već su prenijeli da će PSG prihvatiti ponudu i da će sve biti gotovo jako brzo.

Španska Marca jutros je objavila da se očekuje da će Real Madrid u nedjelju ili ponedjeljak ozvaničiti dolazak Mbappea, te da se već zna i kada bi on trebao biti predstavljen u novom klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, u Real Madridu žele predstaviti Mbappea na otvorenom kako bi došlo što više navijača, a to će najvjerovatnije biti u trening centru u Valdebebasu nakon reprezentativne pauze.

Također, jedna od opcija je i da Mbappe bude predstavljen 11. septembra pred utakmicu protiv Celte Vigo kada će se Kraljevi nakon više od godinu dana konačno vratiti na Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Čestitke Realu na dominaciji koja nikad da prestane. Idemo dalje.
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi