Ovo je užasno: Procurili novi audio zapisi, Perez okrutno vrijeđao Casillasa
FOTO - EPA

Hoće li se oglasiti legendarni golman?

Ovo je užasno: Procurili novi audio zapisi, Perez okrutno vrijeđao Casillasa

A. Beganović

Prvi čovjek Real Madrida, Florentino Perez, našao se na udaru kritika nakon što su u javnost "isplivale" audio snimke u kojim loše govori o legendama Reala.

Na udaru Pereza našli su se Iker Casillas i Raul Gonzales, ali i Ikerova bivša djevojka Sara Carbonero.

"Casillas nije dovoljno dobar da bi bio golmana Reala. Tako je, šta da kažem? Nikad nije bio dovoljno dobar. Bio je naša najveća pogreška. Ali ima onih koji ga vole i dive mu se. Oni ga brane i u dobru i u zlu. Pa, on je jedan od najvećih varalica kluba. Drugi je Raul, rekao je davne 2006. Perez, no to nije sve.

Naime, danas su u Španiji "isplivale" nove audio snimke u kojima Perez ponovo vrijeđa slavnog španskog golmana i legendu Reala.

"Jadnom Casillasu nedostaju dva prsta. Znam ga jako dobro. Kratak je. Kad ima problema s djevojkom, preskače treninge. On je poput psića. U njemu je nešto djetinjasto", 2008. je govorio Perez.

Prvi čovjek Reala nije se na tome zaustavio, odnosno istakao je i da je odvratno što svi vole Casillasa.

"Svi vole Casillasa, to je odvratno. Užasno. Ali, naravno, sve je to fudbal. Pogledajte, nizak je i ne vidi dobro. Rekao sam njegovom agentu: 'Čovječe, odvedi ga oftalmologu. Mislim da je kratkovidan'. Kunem se da sam to rekao. Takav je prijedlog za njegovo dobro", istakao je Perez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Casillas je veći dio karijere proveo u Realu, prije nego je otišao u Porto. Odigrao je preko 500 utakmica za kultni madridski klub. Peterostruki je španski prvak, dvostruki osvajak Kupa Španije, trostruki osvajač Lige prvaka četverostruki osvajač Superkupa Španije.

Na kraju dodajmo da je Real nakon što su objavljeni prvi audio zapisi demantovao navode da je Perez vrijeđao klupske legende i tvrde da stvari objavljene u medijima nemaju veze s istinom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Hej jeste naporni kad navalite na neko njesra neznate prestati.
4 6
YouTalkinToMe
Ništa nije slagao za sve igrače reala koje je opisivao kao i za murina. Jedino još da je za sebe rekao da je majveća lopina i mafioza koja se pojavila u fudbalu i baš i pristaje najveća lopina realu, kojem po lopovluku nijedan klub ni do koljena nije.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi