Casillas se ponovo obrušio na Mourinha: U kojem trenutku to postaje jasno?
Portugalcu ne cvjetaju ruže u Unitedu

Nastavljaju rat

Casillas se ponovo obrušio na Mourinha: U kojem trenutku to postaje jasno?

S. Mlaćo

Joseu Mourinhu ne cvjetaju ruže u Manchester United. Crveni đavoli u engleskom šampionatu zauzimaju tek šesto mjesto, a temperamentni Portugalac vrlo često je u obračunu sa medijima.

I jučer je nakon poraza u velikom derbiju od Liverpoola istakao da je ovaj tim do pobjede došao sretno, što je naljutilo ionako razočarane navijače.

Mnogi se pitaju kada će se United razići sa Portugalcom, a svoj rat preko medija sa njima je nastavio iskusni čuvar mreže Iker Casillas, jedan od onih koji nemaju baš respekta prema Mourinhu. Kako je već poznato, Moruinho je 'skinuo' sa gola Casillasa u Realu, što je i presudilo u njegovom odlasku iz Španije

Pojedini saigrači Casillasa kasnije su isticali da je Portugalac mrzio legendarnog golmana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sadašnji golman Porta odlučio se sada oglasiti putem twitera i dodatno bocnuti Mourinha u teškim vremenima za njega.

"Prema pisanju portugalskih novina, neko je rekao da se igrač poput mene, koji ima 37 godina, nalazi blizu penzije. Potpuno se slažem s tim. Ipak, moje pitanje je istim tim novinama je: Kada je riječ o trenerima, u kojem trenutku postaje jasno da više ne mogu voditi jedan tim?, pita se Casillas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi