Cassano nakon samo osam dana napustio Veronu

Završava svoju karijeru

Cassano nakon samo osam dana napustio Veronu

E. Čaušević

Iskusni italijanski napadač Antonio Cassano prošle sedmice potpisao je ugovor s Veronom, ali će nakon samo osam dana napustiti ovaj klub.

Italijanski mediji prenijeli su danas da je Cassano odlučio da završi svoju igračku karijeru što je šokiralo čelnike Verone jer je ovaj iskusni napadač tek prije osam dana potpisao saradnju s ovim klubom. Zvanična potvrda trebala bi doći danas od Cassana koji će se obratiti saopštenjem.

Iako je u nekoliko navrata ovog ljeta govorio da ne želi okačiti kopačke o klin, te da željno čeka ponudu nekog kluba Cassano se ekspresno predomislio. Prije osam dana pozirao je u dresu Verone kao novo pojačanje, a danas je najavio kraj svoje karijere.

Mediji na Apeninima navode da se Cassano na ovaj potez odlučio zbog porodičnih razloga. Navodno, Cassano se želi vratiti u svoj rodni grad Bari gdje će živjeti sa svojom porodicom. Iako je odigrao dvije prijateljske utakmice za Veronu čini se da se zasitio od najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi