Cassano: Obećavam, neću praviti s*anja

Iskusni napadač ponovo u Sampdoriji

Cassano: Obećavam, neću praviti s*anja

Iskusni italijanski napadač Antonio Cassano će od naredne sezone ponovo nastupati u Sampdoriji, za koju je debitovao još 2007. godine.

Bivši fudbaler Real Madrida, Milana, Intera i Rome je u klubu iz Genove igrao četiri sezone, a otišao je nakon svađe u kojoj je žestoko uvrijedio tadašnjeg predsjednika kluba Ricarda Garonea.

Vremešni napadač je spreman za nove izazove, te obećava da njegovu novu epizodu u Sampdoriji neće obilježiti bilo kakvi skandali.

"Žao mi je što se vraćam kada tu nije osoba koju sam toliko volio u fudbalskom svijetu, a to je predsjednik Garone. Priznajem, pogriješio sam kada je u pitanju svađa s njim i mislim da je to moja jedina prava greška. Od tada se nisam mnogo promijenio, ali sada imam ženu i dvoje djece, i svakako bih bio malo uravnoteženiji kada bi ponovo došlo do bilo kakvog konflikta. Nekada bih odmah krenuo u napad", rekao je Cassano, koji je potom dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Predsjednik Massimo Ferrero mi je rekao da ću dobiti otkaz čim napravim neku glupost. Obećavam da ovoga puta neću praviti nikakva s*anja. Došao sam da ostvarim pravi sportski rezultat".

Tridesettrogodišnji Cassano je u svojoj bogatoj karijeri promijenio veliki broj klubova, a posljednji angažman imao je u Parmi, koju je napustio usljed teške finansijske situacije u kojoj se našao slavni italijanski klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.