Kako je to samo mogao reći? Kontroverzni Cassano sada opleo po Tottiju

Bez dlake na jeziku

Kako je to samo mogao reći? Kontroverzni Cassano sada opleo po Tottiju

E. Škorić

Kontroverzni bivši nogometaš Antonio Cassano dao je još jednu neobičnu izjavu, ovaj put vezanu za njegovog nekadašnjeg saigrača Francesca Tottija.

Bivši napadač Barija, Rome, Intera, Milana i Parme izazvao je buru reakcija komentarom o "kralju Rima", ikoni i najvećoj legendi Rome, koji je cijeli život proveo na Olimpicu.

Povod je bio loš doček navijača Rome za nekadašnjeg trenera Spallettija, koji sada trenira Napoli.

“Ne razumijem navijače Rome jer su tako dočekali Spallettija i to je šteta. Znam da je to sve jer je Spalletti mislio da je Tottijevo vrijeme isteklo i da je pridonio da se Francesco povuče. Ali Totti nije vječan. Volim ga kao prijatelja, ali i danas, sa 45 godina, misli da će napraviti razliku na terenu, a za 20 godina ga se niko neće sjećati", rekao je Cassano, dodavši:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Za mene je Daniele De Rossi veći Romanista od Francesca, ali svi ga zaboravljaju, iako je dao i voli klub više od Tottija".

Naravno, u Rimu se uveliko prepričava izjava Cassana i navijači Rome itekako su razočarani i uvrijeđeni izjavom bivšeg reprezentativca Italije, a pitanje je kako će na sve to reagovati sam Totti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
ma...to je kao da zadnja kokoš u kokošinjcu kokodače o prvom pjetlu u selu!Nigdje veze
6 0
Klicko
Gdje ces na legendu Tottija hahaha lezi zivotinjo hahaha
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije