Cassano: Zbog Juventusovog poteza znam da je ova sezona već završena

Da li je u pravu?

Cassano: Zbog Juventusovog poteza znam da je ova sezona već završena

E. Čaušević

Bivši italijanski napadač Antonio Cassano poznat je po tome da nema dlake na jeziku, te uvijek iskreno govori ono što misli.

Cassano se ponovo našao u centru italijanske javnost zbog izjave oko trenutne situacije u Seriji A. Prvenstvo je prekinuto zbog pandemije koronavirusa i još uvijek nije jasno kada će biti nastavljeno.

Bivši napadač Rome oglasio se nakon svega i poručio je da vjeruje da je ova sezona završena, te tvrdi da je dovoljan dokaz za to činjenica da je Juventus odlučio smanjiti plate svojim igračima.

"Ako Juventus mora smanjiti plate onda je to zbog činjenice da je gotovo sigurno prvenstvo završeno i da neće biti nastavka. Mogli su to uraditi od plate do plate u mjesecima gdje nema utakmica, ali smanjiti skroz je pokazatelj da se nešto tu već zna", rekao je Cassano i dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Klubovi u Seriji A i ne moraju dirati plate igračima, ali i ako to urade oni to neće osjetiti. Ali, problem su klubovi u Seriji B i C. Ti igrači imaju dvije ili tri hiljade eura platu i kako im onda uzeti novac. Svi imaju neki kredit ili slično, na njih se mora posebno misliti".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi