Cassano: Želja mi je obući dres Verone

Nikad dosta fudbala

Cassano: Želja mi je obući dres Verone

Edmir Škorić

Iskusni napadač Antonio Cassano ima namjeru da pojača redove Verone.

Verona se vratila u italijansku Seriju A sezonu nakon što je ispala u Seriju B i iskusni Cassano ima "ludu želju" da pojača ovaj tim .

"Lud sam za Veronom, klub koji je u Seriji B imao 25.000 ljudi zaslužuje da ga poštujete i da budete vezani za njega. Imam ludu želju da se vratim i želim da to bude s klubom koji je pun entuzijazma kao Verona", priznao je Cassano.

"Molio sam da Verona ode u Seriju A i uvjeren sam da će biti naredna sezona dobra za klub. Bio bih sretan da obučem dres Verone. Ja se polako vraćam u formu, izgubio sam tri kilograma, radim na sebi", tvrdi Cassano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njemu je cilj da u Veroni zaigra zajedno sa Pazzinijem, s kojim je dijelio svlačionicu dok je nastupao za Sampdoriju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi