Potpuni krah karijere: Cassano u amaterskom klubu
Foto: EPA

Igraće u Seriji D

Potpuni krah karijere: Cassano u amaterskom klubu

Midhat Šljivak

Nekada velika zvijezda italijanskog fudbala Antonio Cassano blizu je potpisa ugovora za amaterski klub imena Sampierdarenese.

Zločesti dečko italijanskog fudbala dugo je tražio klub u kojem će se skrasiti, ali ponude na njegovu adresu nisu stizale.

Ipak, čini se kako je konačno 34-godišnji napadač našao klub. Ekipa Sampierdarenesea ponudila mu je saradnju do kraja sezone, što je navodno on i prihvatio i do kraja sezone će nositi dres ovog amaterskog kluba.

Radi se o klubu iz okoline Genove i sigurno je da će njegov dolazak u ovaj tim privući veliku pažnju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cassano je u bogatoj karijeri koju je počeo u Bariju igrao još za Romu, Real Madrid, Inter, Milan, Parmu, a prethodnu godinu i po nastupao je za Sampdoriju.

Za reprezentaciju Italije je odigrao 39 utakmica i postigao je 10 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije