Tužna izjava Antonia Cassana

Sve je gotovo

Tužna izjava Antonia Cassana

Italijanski fudbaler Antonio Cassano završio je 'svoje' u Sampdoriji.

Nakon što je proteklih mjeseci morao da trenira sa mladim timom, Cassano je poslao zahtjev upravi Sampdorije da mu dopuste da trenira sa prvim timom.

Ipak, oni su ga odbili i Cassano sada više nema čemu da se nada.

"Veoma sam tužan zbog toga. Sampdoria je rekla 'ne', ali to nije problem. Ono što me najviše rastužuje je da neću moći trenirati sa momcima. Zahvaljujem se Cicciou Pedroneu i njegovom osoblju jer su fantastični. Naučio sam mnogo od njih. To je život, sada moram dalje. Uvijek idem naprijed u životu i uzdignute glave. Možda će vam kasnije gospoda reći zašto mi nisu dopustili da treniram sa momcima. Šta ću sada raditi? Ostati kući i biti sretan tata", rekao je Cassano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo da je Cassano član Sampdorije od 2015. godine, a ove sezone nije upisao nijedan nastup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi