Čataković briljira, ponovo strijelac za Trenčin

Mladi bh. napadač igra odlično u Slovačkoj

Čataković briljira, ponovo strijelac za Trenčin

Mladi bh. napadač Hamza Čataković iz kola u kolo igra sve bolje u Slovačkoj. Novi pogodak za Trenčin ovaj bivši član Sarajeva je postigao danas u meču 9. kola doigravanja za prvaka.

Čatakovićev klub je na domaćem terenu salvadao Ružomberok rezultatom 3:1, a već na poluvremenu utakmice Trenčin je imao prednost od 2:0, zahvaljujući golovima koje su postigli Sulek i Paur.

U 65. minuti gostima je nadu vratio Haskić, također bivši fudbaler Sarajeva, da bi onda Čataković deset minuta kasnije postavio, ispostavit će se, konačnih 3:1.

Za Čatakovića je ovo bio šesti gol u sezoni.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Slovačka liga, doigravanje za prvaka: 

Trencin - Ruzomberok 3:1
Dunajska Streda - Slovan Bratislava 0:1
Žilina - Trnava 6:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi