Čataković potpisao novi ugovor
Foto: AS Trenčin

Igra odlično u Slovačkoj

Čataković potpisao novi ugovor

Nekadašnjem fudbaleru Sarajeva Hamzi Čatakoviću ove sezone ide vrlo dobro u Slovačkoj.

Čataković i dalje nosi dres Trenčina u kojem je trenutno sa deset pogodaka u 19 utakmica prvi strijelac, a s obzirom na igre koje pruža, vrlo lako bi se moglo dogoditi da uskoro promijeni sredinu.

Prethodnih sedmica mnogi klubovi su slali upite, ponajviše jer je mladom fudbaleru ugovor s Trenčinom isticao na kraju sezone, ali ovaj slovački klub u međuvremenu se osigurao.

S obzirom da je u Trenčinu stekao ime i prezime, Čataković se nije mnogo dvoumio kada mu je Trenčin ponudio, novi, jednogodišnji ugovor kako bi bio u boljoj poziciji prilikom pregovora s potencijalnim kupcima.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Uz Čatakovića, vjernost Trenčinu je produžio i Aschraf El Mahdioui.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi