Novi gol Čatakovića za slovački Trenčin

Potvrdio sjajnu formu

Novi gol Čatakovića za slovački Trenčin

Mladi bh. napadač Hamza Čataković odigrao je još jedan sjajan meč za svoj Trenčin.

U posljednje vrijeme Čataković pruža odlične partije za ovaj slovački tim, a u strijelce se upisao i danas u meču protiv Zlate Moravcea koji je završen s 2:2.

Prvi gol na meču bio je upravo Čatakovićevo djelo. U 25. minuti bh. fudbaler je s bijele tačke donio prednost Trenčinu, ali slavlje domaćih nije trajalo dugo jer je deset minuta kasnije za izjednačenje pogodio Sloboda.

Bio je posljednji gol u prvom dijelu, a uzbuđenja nije nedostajalo ni u nastavku. Već u 50. minuti Zlate Moravce uspijeva preokrenuti rezultat golom koji je postigao Dubet, a prednost od 2:1 na semaforu je stajala do samog finiša.

Potražite više informacija na temu Fortuna liga:

Brojni napadi isplatili su se Trenčinu u posljednjih desetak minuta kada Julien na asistenciju Van Kessela pogađa za 2:2 i postavlja, ispostavit će se, konačan rezultat.

Za Čatakovića je ovo bio sedmi gol u dosad deset odigranih utakmica u ovoj sezoni. Na svom kontu ima i dvije asistencije.

Top Komentari

umjetnik
ovog momka treba u repku zvati!
5 0
damke
Klasa!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi