Cavani je do sada imao mnogo opcija, a čini se kako se sada pojavila i najprimamljivija

Urugvajac slobodan igrač

Cavani je do sada imao mnogo opcija, a čini se kako se sada pojavila i najprimamljivija

Urugvajski napadač Edinson Cavani ovog ljeta je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s PSG-om. 

On je u redovima Parižana proveo sedam godina, ali došlo je vrijeme za rastanak jer je njegovo mjesto u napadu zauzeo nekoliko godina mlađi Mauro Icardi.

Cavani neće igrati ni Ligu šampiona za PSG što znači da je već odigrao posljednji meč za klub obzirom da je francusko prvenstvo još davno završeno.

Zato su uveliko počele špekulacije oko toga gdje će nastaviti karijeru, a kako prenosi Diario Sport jedna od opcija za njega je i Barcelona.

Katalonci pod svaku cijenu ovog ljeta žele dovesti napadača, a njihova prva opcija je Lautar Martinez. Ukoliko ona propadne, onda ima nekoliko rezervnih, a jedna takva je Cavani.

Podsjetimo, 33-godišnjak već se povezivao i sa transferom u Atletico Madrid i to još u januaru mjesecu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mi ćemo sada saslušati i pogledati svaku opciju. Cavani ih ima mnogo", rekao je nedavno njegov brat i agent Walter Guglielmone za EFE.

Urugvajac je postigao čak 200 golova u 300 utakmica za Svece i najbolji je strijelac u klupskoj historiji. Osim toga, još uvijek važi za jednog od najbljih svjetskih napadača pa mu sigurno neće biti problem naći neku dobru opciju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi