"Cavani" sletio na aerodrom u Napulju!
Foto: Screenshot

Navijači se u teškim trenucima okrenuli humoru

"Cavani" sletio na aerodrom u Napulju!

Navijači Napolija su jučer zvanično saopštili da su "okrenuli leđa" predsjedniku ovog kluba Aureliju De Laurentiisu.

Najvjernijim simpatizerima Napolija su zasmetale izjave De Laurentiisa na njihov račun, ali i činjenica da njihov klub ovog ljeta nije uspio dovesti nijedno značajno pojačanje.

Zbog toga su navijači Napolija odlučili stvar uzeti u svoje ruke, pa su sami predstavili svoje pojačanje - Edinsona Cavanija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako su na aerodromu u Napulju navijači italijanskog viceprvaka izrežirali dolazak Cavanija u pratnji De Laurentiisa i dobro nasmijali sve one koji su inače zabrinuti zbog stanja u klubu.

Inače, špekulisalo se ovog ljeta da bi se Cavani mogao vratiti u Napoli iz PSG-a, ali je sada svim jasno da od povratka junaka Napulja neće biti ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi