Ćavar se vratio treninzima, šta dalje?

Bh. veznjak se oporavio

Ćavar se vratio treninzima, šta dalje?

A. Čaušević

Marijan Ćavar se oporavio od povrede i u nastavak sezone bi trebao ući potpuno spreman. 

Ćavar se povrijedio početkom decembra, a treningu prvog tima Eintrachta priključio se jučer, saopštio je klub iz Frankfurta.

Ovaj 21-godišnjak je trenirao sa ostalim prvotimcima, ali to ne znači da će i na proljeće ostati u Eintrachtu.

Već neko vrijeme se špekuliše da će Ćavar negdje na posudbu kao što je bio i slučaj prošle sezone kada je nastupao za Osijek.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Među zainteresovanim timovima za bivšeg fudbalera Zrinjskog nalazi se i aktuelni prvak BiH, ekipa Sarajeva. Podsjećamo, da prijelazni rok u našoj zemlji traje do 14. februara.

Mladi bh. reprezentativac je za Eintracht odigrao samo jedan meč i to u aprilu 2018. godine protiv Bayerna. Ove sezone nije konkurisao za većinu mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi