Cech: Igrači trebaju slaviti golove protiv bivših klubova

Golman Arsenala

Cech: Igrači trebaju slaviti golove protiv bivših klubova

Urugvajski napadač Luis Suarez bit će u centru pažnje tokom večerašnjeg revanš susreta između Liverpoola i Barcelone na Anfieldu.

Napadač Barcelone je postigao jedan od tri gola za svoj tim u prvom susretu na Camp Nou stadionu, a ostalo je upečatljivo da je proslavio pogodak iako je nekada nosio dres Redsa.

Novinari su ga upitali da li to namjerava učiniti i večeras.

"Imam svo poštovanje svijeta prema navijačima Liverpoola. Jako sam im zahvalan. Ukoliko postignem gol protiv Liverpoola ovdje neću slaviti na isti način", poručio je Suarez pred revanš na Anfieldu.

Ipak, jedan od onih koji ga savjetuju da proslavi eventualni pogodak je golman Arsenala Petr Cech.

"U fudbalu se radi o emocijama i sreći nakon što postignete gol. Fudbaleri bi trebali slaviti golove u velikim utakmicama čak i ako igraju protiv bivših klubova. Uvijek to trebate uraditi sa respektom, ali ne izgleda mi u redu da ne pokažete emocije nakon što ste upravo postigli gol za svoj tim", kaže Cech preko Twittera.

Inače, Suarez je kritikovan od strane navijača Liverpoola jer je slavio gol u prvom meču pa će se vjerovatno zbog toga suzdržati kada je u pitanju slavlje večeras.

Inače, Barcelona je prvi meč na svom terenu dobila sa 3:0 pa je Liverpool večeras u gotovo nemogućoj misiji. OVDJE možete pogledati kvote za večerašnji susret.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti