Čekajući avion za Buenos Aires: Totti i De Rossi trenirali zajedno

Pružio mu podršku

Čekajući avion za Buenos Aires: Totti i De Rossi trenirali zajedno

E. Čaušević

Daniele De Rossi je na kraju prošle sezone napustio Romu nakon što mu je istekao ugovor.

De Rossi je cijelu dosadašnju karijeru proveo u dresu rimskog kluba, a svi su ostali iznenađeni kada nije dobio ponudu za nastavak saradnje. Iako se špekulisalo da će završiti karijeru čini se da De Rossi još uvijek želi igrati.

Prethodnih dana se uveliko piše o tome da će De Rossi karijeru nastaviti u Argentini i to u dresu Boce Juniors. To je klub koji De Rossi prati od malih nogu i očito je da će mu se ispuniti san da zaigra za argentinskog velikana.

Uskoro se očekuje da De Rossi otputuje na ljekarske preglede i potpiše ugovor, a put Buenos Airesa trebao bi već sutra. Zbog toga De Rossi radi na tome da ostane u formi trenirajući svaki dan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jutros mu se pridružio i veliki prijatelj, te najveća legenda Rome, Francesco Totti. Oni su trenirali zajedno, a Totti je poručio da na taj način želi pružiti podršku svom prijatelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi