U podcastu portala SportSport.ba "Moja garaža, moja pravila"

Jonjić otkrio koliko je stvarni dug NK Čelik

10

Komentari (10)

Brazuka
Fudo pusti ovu djecu, nek se igraju zato i jest klub u kantonu
redbull
Kakav je osjecaj pisati nesto sto i sam znas da nije istina. Jel se ruzno osjecas?
Mirsad1705
Sve se ovdje svodi na maksimalnu otimačinu para i nastojanja da svako što više zaradi i profitira od slavnog fudbalskog kluba "Čelik". Umjesto da se svi slože i zasuču rukave, da svako da svoj maksimum (a ne da uzme maksimum), oni se slažu kao rogovi u vreći. Sa takvom upravom i kluba i grada, neće se daleko stići. Ako želite pravi primjer ljubavi i borbe za svoj klub - pogledajte Velež. Agresori otjerali klub sa njegovog stadiona, doveli tamo svinjski, tuđinski klub tuđinskog imena, ali Rođeni nisu posustali, napravili su stadion, okupili se i složno rade za svoj klub - rezultat nije izostao. Zeničani, riješite se zeničkog Fikreta Abdića (Fude Kasumovića), dovedite poštenog čovjeka za gradonačelnika, stvari će se početi odvijati u pozitivnom smjeru. Do tada crno vam se piše.
redbull
Upravo imamo i uprava radi odlican posao na volonterskoj osnovi. Problem je FUAD KASUMOVIC i njegov ego i zelja da ugasi klub i prikrije svoj kriminal u njemu. Nece mu uspjeti, neka zna i on i svi njegovi uvlakaci.
redbull
Momci dug kluba sveli na 1.3 miliona KM, a sa druge strane fudo ih sabotira na svakom cosku. Momci traze samo ono sto je Čelikovo, a to su poslovni prostori od stadiona, to je 18.5 hiljada maraka i nista vise. Dokaz o kakvom covjeku se radi i sa kakvim namjenama.
AsmirM
evo mi smo za pet mjeseci vratili 150.000 KM duga bez ijedne marke od Grada, ostatak grad snosi nisu svi čisti u ovoj prici
Manager
@AsmirM da ja tebe nešto pitam: Jesi li ti možda nekada radio test intreligencije ? Ako jesi zanima me koji je rezultat bio ?
AsmirM
@Manager Bolji od tvog haha
HUNTER
@Manager polahko brate, daješ mu puno informacija. Jednu po jednu...
Manager
@AsmirM hvala ,tim odgovorom si mi odagnao sumnje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.