8

Komentari (8)

Samoiskreno
redbull
Čelik pokleknuti nece! Fujdi nista nije jasno, odakle pare, a on na sve nacine pokusava sabotirati. Uhljupe jedan doci ces i ti na red, polahko samo, ovo su sve potezi ocajnika. Pored tvoje sabotaze i sto od grada ne das ni marku klubu i podapinjes momcima nogu jos, opet klub pored tekucih svih obaveza vratio od svojih para 180 hiljada duga.
dinass
Onaj koji je potpisao ugovor sa Brekalom treba pred sudom zato da odgovara,da se vidi koji je njegov interes da se potpise tako stetan ugovor sa nekvalitetnim igracem i da vrati pare klubu a treba da odgovara i Brekalo kao saucesnik jer je sigurno dao procenat da potpise takav ugovor koji zna da ne zasluzuje.
dinass
Nemojte biti samo telad koja ce placati tudji kriminal nego na tuzbe odgovorite kontratuzbama pa cete vidjeti kako ce ih pola povuci tuzbe ili nece dizati nove jer su na kraju krajeva po zakonu saucesnici u krivicnom djelu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.