Celta i Valencia podijelili bodove na Balaidosu

34. kolo LaLige

Celta i Valencia podijelili bodove na Balaidosu

Celta i Valencia odigrali su neriješeno u Vigu u okviru 34. španske LaLige.

Šišmiši su u utakmicu ušli kao favoriti, no do pobjede na Balaidosu na kraju nisu uspjeli doći, a susret je završen rezultatom 1:1. 

Do prednosti Valencia je stigla u 59. minuti preko Mine kojem je asistirao Guedes, no slavlje gostiju nije dugo trajalo, pošto je samo četiri minute kasnije Celta izjednačila. Gol za, ispostavit će se, konačnih 1:1 je postigao Gomez.

Valencia je sada vezala tri utakmice bez pobjede, no i dalje je na sigurnom četvrtom mjestu koje vodi u Ligu šampiona. Celta je, s druge strana, ostala u sredini tabele.

Potražite više informacija na temu La Liga:

LaLiga, 34. kolo:

Celta - Valencia 1:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije