Celtic objavio cijene ulaznica za meč sa Sarajevom

Ulaznica i do 50 KM

Celtic objavio cijene ulaznica za meč sa Sarajevom

Edmir Škorić

Škotski prvak Celtic objavio je cijenu ulaznica za revanš prvog pretkola Lige prvaka protiv Sarajeva.

Celtic prvo gostuje u utorak 9. jula na Koševu, pa osam dana kasnije dočekuje Sarajevo i veliki je favorit u ovim mečevima. Obje utakmice igraju se od 20:45 sati, a sada su poznate i cijene ulaznica.

Celtic je objavio kako je ograničen broj ulaznica i kako su dostupne samo na općoj prodaji, a cijene su: 23 funte za odrasle, odnosno 50 KM , te osam funti (17.50 KM) za osobe mlađe od 13 godina.

Ranije je i Sarajevo objavilo cijene ulaznica za duel na Koševu. Cijena za tribinu Sjever je 5 KM, za Istok je 12 KM/10 za članove, za Zapad 15/12, a za djecu do 14 godina 2 KM.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ulaznice se mogu kupiti od danas u prostorijama Bordo Fan Shopa svakim radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 9 do 16 sati, saopćeno je iz koševskog premijerligaša.

Top Komentari

KRKAN
NEMAJU ZA HLJEBA A NE ZA KARTE KREZUBI NARKOMANI SA SEVERA
0 9
Nany
Pa jel u 19:45 il u 20:45?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti