Celtic odredio cijenu, Šimunović ubrzo mijenja klub

Na meti engleskog tima

Celtic odredio cijenu, Šimunović ubrzo mijenja klub

E. Škorić

Škotski prvak Celtic odredio je cijenu za povremenog bh. reprezentativca Jozu Šimunovića.

Šimunović, koji još nije dobio priliku da debituje u dresu bh. reprezentacije, trenutno je član slavnog Celtica, ali će vjerovatno već u januaru da napusti škotski klub.

Za njega se zanima engleski premierligaš Burnley i navodno je Celtic već odredio cijenu za mladog stopera. Kako pišu škotski mediji, spremni su da prodaju Šimunovića za sedam miliona funti.

Ne djeluje kao iznos koji Burnley neće moći da plati, pa uskoro bi se mogao očekivati transfer, a Celtic je na njegovu poziciju već doveo Marvina Compera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Šimunović nije puno igrao u posljednje vrijeme, a bivši igrač Dinama je za Kelte ukupno odigrao 45 mečeva i postigao je dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi