Džekin saigrač gleda i ne vjeruje šta je vidio na terenu - Njegova reakcija sve objašnjava
Miguel Crespo i njegova reakcija na gol Cengiza Undera.

Na meču Istanbulspor - Fenerbahče

Džekin saigrač gleda i ne vjeruje šta je vidio na terenu - Njegova reakcija sve objašnjava

Eldar Ganibegović

Fenerbahče je danas razbio rezultatom 1:5 Istanbulspor. Dominirao je na toj utakmici Cengiz Under, a upravo zbog njega je nezaboravnu reakciju imao jedan njegov saigrač.

U okviru 19. kola turske Super Lige, Fenerbahče je u malom gradskom derbiju rezultatom 1:5 deklasirao Istanbulspor.

Nevjerovatan je bio Cengiz Under. Postigao je četiri pogotka u rasponu od 6. do 46. minute, a posebno je dobar pogodak bio onaj prvi, u šestoj.

Namjestio se omaleni i brzi Turčin na lijevu nogu. Potegao je s distance i pogodio mrežu Istanbulspora.

Oglasi

Mnogi su imali sigurno nevjerovatne reakcije na njegov gol. No, posebno se istakla ona na samom terenu, od strane njegovog saigrača, Miguela Crespa.

Fenerbahče je na Instagramu objavio nekoliko fotografija. Na svakoj je Crespo u sve krupnijem planu i možete vidjeti njegovu reakciju.

Dominik Livaković sjajno branio, Edin Džeko najbolji strijelac, Dušan Tadić se obrukao

Na ovoj utakmici je osim četiri pogotka Undera, za Fener pogodio i Džeko. Tako je stigao do 13. gola u sezoni i sada je usamljen na prvom mjestu liste strijelaca.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Dominik Livaković imao je ukupno sedam odbrana i ovo mu je jedna od najboljih utakmica od dolaska u Fener. S druge strane, Dušan Tadić se obrukao načinom na koji je izveo penal.

e

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi