Srbin pročitan kao bukvar: Tadićevi sitni koraci dugi kao vječnost za novi fijasko sa bijele tačke

Novi promašaj veznjaka

Srbin pročitan kao bukvar: Tadićevi sitni koraci dugi kao vječnost za novi fijasko sa bijele tačke

Admin Čaušević

Dušan Tadić je ponovo promašio penal za Fenerbahce. Nakon što nije zabio Bešiktašu, ovaj put neprecizan sa bijele tačke je bio i protiv Istanbulspora.

Tadić je imao priliku da sredinom drugog poluvremena zabije šesti gol na meču za Fenerbahce, ali se nije proslavio udarcem sa 11 metara.

Uzeo je srbijanski veznjak spori zalet, pravio je sitne korake prije samog udarca i na kraju se nije proslavio.

Vjerovatno se nadao da će golman Ardu izabrati stranu i prije šuta, ali je Srbin pogriješio i nije zabio.

Ardu je pročitao Tadićeve namjere, te odlično odbranio poprilično slab šut poslije kojeg je lopta otišla iznad prečke.

Oglasi

Na Tadićevu sreću, ali i cijele ekipe Fenerbahce promašeni penal neće koštati popularne Kanarince jer već imaju tri boda u sefu.

Inače, u spomenutom meču protiv Bešiktaša Tadić je i zabio jedan kazneni udarac, ali bez obzira na promašaj i dalje će imati povjerenje Ismaila Kartala.

Srbinu potpuno odgovara život u Istanbulu

Tadić je prošlog ljeta stigao na Bosfor i moće se reći da se brzo naviknuo na novu sredinu pošto je rado viđen gost po najpoznatijim istanbulskim restoranima.

Tako je nedavno prisustvovao koncertu poznate turske pjevačice Sibel Can. Oko njega su bile boce skupocjenog šampanjca te uopšte nije štedio novac.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Iskusni veznjak je poznat kao porodičan čovjek, ali očigledno je da ne može odoljeti čarima noćnog života.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Slabo puco traktorista!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi