Cercle ne odustaje od Evrope, Hotić nastavio sa sjajnim partijama

Jupiler liga

Cercle ne odustaje od Evrope, Hotić nastavio sa sjajnim partijama

H. Zilić

Cercle Brugge ne odustaje od borbe za Evropu, a Dino Hotić nastavlja sa sjajnim partijama u belgijskom prvenstvu.

U 31. kolu Jupiler lige Cercle je savladao Kortijk sa 2:0.

Goste je načeo Dino Hotić golom iz penala u 50. minuti, a za Hotića je to bio sedmi gol u sezoni i ima još 11 asistencija.

U 66. minuti Dnkey pogađa za 2:0 nakon akcije koju je započeo Hotić koji je večeras odigrao još jednu maetsralnu partiju.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Cercle je nakon 31. kola devetopalsirani sa 43 boda, dva boda manje od pozicija koje vode u play off za evropska takmičenja, tako da će do kraja biti dosta uzbuđenja, tačnije u naredna tri kola jer nakon regularna 34 kola u Belgiji ide play off za prvaka i play off za izlazak u Evropu.

Top Komentari

Sport111
i poziv dobije piric koji 3 godine ne brani a ovaj momak ne dobije
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi