10

Komentari (10)

Gr0hot
Kako mislite potpisao za drugi klub? On je vec u tom klubu 10godina i ostaje dodatnih godinu dana, minimalno. Stoga, naslov je trebao da glasi: Sve dogovorio sa Barselonom ali ipak ostaje u Chelsea-u!
Goran86
Iz jednog kikiriki kluba u drugi kikiriki klub staraca
user1646132339
Liječi se dok nebude kasno
Goran86
Ko mi kaze, sve mi je jasno.
Sanska_Prangija
Cuj legenda kluba. Al kad cucnes
Dasler
@John******2 Kako misliš Chelsea mali klub? 4-ti najtrofejniji klub u Engleskoj, postoji gotovo 117 godina ti kažeš da je mali, o čemu ti?
Sanska_Prangija
Bas prije 20 i kusus godina je chelsea bio veliki engleski klub. Kao dijete se sjecam zole i jos pojedinih igraca.S dolaskom abramovica postao je ono sto su i pariz i mancity, plasticni klubovi.
user1646132339
Čelzi je 1955 već bio prvak Engleske i kup Uefa tako da nije baš da niko nije znao za njega
Sanska_Prangija
Jesam cuo sam za njih i prije 24godine, kada sam imao 6 godina
Dasler
wooooww.. al si nas zahebo čovječe.. niđe veze, nisi se ti šalio već pratiš fudbal unazad par godina.. to se kaže, izvinite, nisam znao..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.