Cesare Prandelli novi trener Genove

Naslijedio Ivana Jurića

Cesare Prandelli novi trener Genove · Zvanično

Nekadašnji selektor Italije Cesare Prandelli od danas je i zvanično novi trener Genove.

Podsjetimo, ovaj italijanski klub je nakon serije loših rezultata jučer dao otkaz treneru Ivanu Jurću, a već tada se najavljivao da će ga naslijediti Prandelli.

On je danas i zvanično predstavljen u novom klubu, a prvog dana je samo kratko prokomentarisao kako je uzbuđen zbog svega.

"Vrlo sam motivisan i jedva čekam da počnemo sa treninzima i utakmicama", prokomentarisao je Prandelli za Il Secolo XIX.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, ovaj stručnjak je tokom karijere između ostalčog vodio Parmu, Romu, Fiorentinu, reprezentaciju Italije, Galatasaray i Valenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti