Gdje će Mire? Sportski direktor Bešiktaša otkrio pravu istinu o Pjanićevom statusu

Na vanrednoj press-konferenciji

Gdje će Mire? Sportski direktor Bešiktaša otkrio pravu istinu o Pjanićevom statusu

A. Čaušević

Miralem Pjanić se u protekla 24 sata našao u centru pažnje, ni kriv ni dužan. 

U ponedjeljak se pojavila informacija kako će se Pjanić na kraju sezone definitivno vratiti u Barcelonu nakon što mu istekne posudba u Bešiktašu. 

Španski mediji su čak i objavili izjavu sportskog direktora Ceyhuna Kazancıja koji govori kako neće biti mjesta za Pjanića i Michyja Batshuayija u novoj sezoni.

Kasno navečer je stigao i demant, da bi u utorak bila organizovana i vanredna press-konferencija na kojoj je Kazanci govorio o statusu bh. reprezentativca. 

Sportski direktor Bešiktaša je kazao da još uvijek nije ništa poznato te da će sve zavisiti od izvještaja trenera Valeriana Ismaela.

"Nema jasne odluke o Pjaniću i Batshuayiju. Možda u liniji sa izvještajem trenera Ismaela bude pokrenuta inicijativa da obojica ostanu."

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Bit će ključan trenerov izvještaj , a trener još uvijek nije dao izvještaj o ovoj dvojici igrača", dodao je sportski direktor Bešiktaša.

Pjanić je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 24 utakmice i ima četiri asistencije. U ovoj sezoni je uspio osvojiti turski Superkup. Nedavno se oporavio od povrede i vratio na teren.

Top Komentari

FahroKonjHodzic
posaljte ga u kalesju tutnite mu saz u sake i okini mire!
2 3
user1647539682
Ovo "24 utakmice i 4 asistencije sam do sad procitao 44 puta"....?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi