Brighton neporažen napušta Stamford Bridge
FOTO: EPA

Kiks Chelseaja

Brighton neporažen napušta Stamford Bridge

H. Zilić

U 32. kolu Premiershipa svoj meč su odigrali Chelsea i Brighton.


Konačan rezultat je glasio 0:0.

Gosti su u ovom duelu odigrali mnogo bolje, imali su zrelije šanse, a prema golu Chelseaja uputili su čak deset puteva, dok je Chelsea zaprijetio šest puta.

Najbolju šansu za goste propustio je Lallana u 78. minuti meča, dok se Giroud našao u izglednoj šansi za domaće, ali ostalo je 0:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovim bodom Chelsea je napravio korak unazad u borbi za plasman u Ligu prvaka, dok je Brighton došao do vrijednog, a možda se na kraju ispostavi i ključnog boda u borbi za opstanak.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Oni hoce super ligu?
3 0
Zmiugaloma
Daj ba Brajton dominirao u drugom.... I oni bi super liga ...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi