Modre nikada ne otpisujte: Petković pogodio na Stamford Bridgeu za vodstvo Dinama

I dalje su u igri za Evropa ligu

Modre nikada ne otpisujte: Petković pogodio na Stamford Bridgeu za vodstvo Dinama

Endin Čaušević

Chelsea i Dinamo igraju trenutno na Stamford Bridgeu posljednji meč grupne faze Lige prvaka, a aktuelni prvak Hrvatske nije mogao bolje da otvorio utakmicu protiv londonskog kluba.

Dinamo je jedinu pobjedu u grupnoj fazi ostvario na svom terenu upravo protiv Chelseaja u Zagrebu sa 1:0 što je bilo ogromno iznenađenje.

Da im londonski klub baš "leži" Modri su pokazali već na samom startu večerašnje utakmice jer su već u sedmoj minuti uspjeli da povedu sa 1:0.

U centru pažnje našao se Bruno Petković koji je uspio da glavom pošalje loptu u mrežu Plavaca za vodstvo Dinama na Stamford Bridgeu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pogodak Petkovića možete pogledati OVDJE.

Dinamo još uvijek ima šansi da izbori plasman u nokaut fazu Evropske lige, ali za to im je potreban poraz Salzburga u meču protiv Milana na San Siru, te naravno da oni slave protiv Chelseaja.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kakanj
Jeste ne otpisuj jer gube do kraja utskmice naprijed Hajduk
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi