Chelsea dobio pojačanje, dogovoren i novi menadžer
(Foto: EPA)

Jorginho završio, čeka se potpis Sarrija

Chelsea dobio pojačanje, dogovoren i novi menadžer

M. Šljivak

Londonski Chelsea dobio je danas novo igračko pojačanje, a uskoro će dobiti i novog menadžera.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis potvrdio je danas kako će Jorginho postati novi član londonskog kluba, a da je dogovor oko trenera Maurizija Sarrija jako blizu završetka i on će zamijeniti Antonija Contea na klupi Plavaca.

"Sarrijev dogovor zavisi samo od njega. Svi moji uslovi su ispunjeni i sve je u rukama advokata. Jorginho? Rekli smo sebi, ako bude imao nekoh uslova, uzećemo ih obzir. Zato, izvinjenje Manchester Cityju. Igrač je radije želio živjeti u Londonu, nego Manchesteru", rekao je De Laurentiis, te je dodao:

"Jorginho bi prešao u Chelsea bez obzira na situaciju oko Sarrija", istakao je predsjednik Napolija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Napoli će za usluge trenera koji je pod ugovorom iako je dobio otkaz i sjajnog veznjaka dobiti 65 miliona eura.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi