Fabregas mijenja klub u velikoj razmjeni?
(Foto: EPA)

Španac dio "kolača" za Napoli

Fabregas mijenja klub u velikoj razmjeni?

M. Šljivak

Cesc Fabregas mogao bi ovog ljeta promijeniti klub u velikoj razmjeni koju je Chelsea spreman napraviti sa italijanskim Napolijem.

Put Londona će trener Maurizio Sarri i veznjag Jorginho, a u suprotnom pravcu bi mogao Cesc Fabregas koji bi spustio planiranu cijenu za duo koji stiže u Londonu.

Tako bi cifra umjesto 65 miliona eura bila znatno manja. Fabregas bi je svojim dolaskom u Napoli smanjio, a navodno bi konačan dogovor dva tima mogao biti postignut danas.

Sarri bi na klupi londonskog tima trebao zamijeniti sunarodnjaka Antonija Contea, a svakako da bi veliko pojačanje bio Jorginho kojeg bi Plavci ukrali ispred nosa Manchester Cityju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fabregas je u karijeri igrao još za Arsenal i Barcelonu, a član Chelseaja je od 2014. godine.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi