10

Komentari (10)

haris1000
Trka u troje do kraja,city i chelsea veći kadar igrača, ali liverpool ima klopa i timski duh ,tako da biće neizvjesna trka do kraja
Arapska Liga Liga od danas sa tri Kluba!!! Nekad je to bila Atraktivna Liga.
King_Kenny
@Lewagolski9 ...bolje i 3 od kojih se ne zna ko ce osvojiti titulu,nego jedan koji je pretplacen na sve trofeje u ligi u narednih 20 godina.
Ljubomora na Bayern je Cudo zar ne.
Klicko
City ovo uzima
King_Kenny
...plastike na guzove do bodova.
user1625662227
Ja na tabeli nigdje ne vidim da plastika piše, a doduše tvoji navikli da gledaju drugima u leđa, pa vjerovatno te to malo boli.
penicilin.za.glupane
Boli njega otkako je maloumni otac izbacio na ovaj dunjaluk. Bolje da ga je bacio na glet masu. Jadan je život ovog bota.
penicilin.za.glupane
Uđe pacijent ostavi komentar , pa opet uđe sa još dva profila da ga sebi lajka hhahahaahahah . Bolest ne bira , gledat ćeš ti u leđa Čelziju još 100 godina.
King_Kenny
@penicilin.za.glupane ...pa nisam ja ti da pravim 5 profila p*cka ti materina maloumna i retardirana...ovo ti je 4. profil sa kojeg mi se kacis...mrtvih ti se naj*bem.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.