23

Komentari (23)

Ade1
Sta vam je ljudi ovo Manchestera Uniteda uzima HAHAHA HAHAHAHA samo da kazem da sam navijač Uniteda i najviše volim da se šalim na svoj račun, još jedna utakmica gdje je sudija uradio svoje
user1625662227
Mane je trebao još prvoj minuti na hlađenje. Osim toga sjajna tekma.
Uranija
Štimaju titulu za city, što bi prosječni balkanski stručnjak rekao.
Chupomoting
A po cemu to stimaju titulu? Evo Liverpool dobio drugog sudiju nisu im crveni svirali po cemu se to stima? Chelsea a i Liverpool u velikoj krizi oba kluba. Chelsea jer lukaku **** baglame i prica sto ne treba a Liverpool jer 11 istih igra svaku utakmicu a roster kratak.
Uranija
Ovo je sarkazam bio, Bog ti pameti podario, zar nemaš tu mogućnost da prepoznaš sarkazam
Chupomoting
Ako uzmeš u obzir da svaki put kad igra Liverpool uvijek je ista prica zakidaju ih sudije a kad igra City onda navlace, ne mozes vise skontati sta je sarkazam sta je zezancija a sta ozbilja
Uranija
Pozdrav za tebe drug moj.
user1621626775
Slobodno mogu rec kiks Celzija i pored nepravednih sudiskih odluka i cistog crvebog kartona za manea i gubitka od 2: 0 onakav povratak i onaka igra slobodno se moze smatrat kiksom zgazili ih u drugom poluvremenu al nisu srece imali
King_Kenny
...realno,ekipa kojoj u veznom redu igraju Chemberlain,Jones i Metuzalem Milner ne moze se boriti za titulu sa Cityjem koji u rosteru ima 10 boljih veznjaka od ove trojice...Chelsea danas dobio bitku na sredini terena gdje su dominirali cijelu utakmicu,daleko kvalitetniji vezni red imaju i oni.
Uranija
Šta ti misliš koliko će sad godina proći do naredne titule Liverpoola, hoće li srušiti rekord od 30 godina?
user1625662227
Isti ti metuzalemi su nosili Liverpool kad su osvajali titulu, zato ne rise.
King_Kenny
...sve u svemu,i bod je dobar s obzirom da je Chelseaju priznat gol iz cistog offsidea i da im nisu iskljucili Mounta zbog sutiranja nogom Tsimikasa koji je lezao na zemlji,ali ja sam na takve kradje vec navikao tako da je to postalo normalno...dodajmo i to da je i Robertson dobio 3 utakmice suspenzije za onaj cirkus od crvenog kartona koji je dobio protiv Tottenhama za start koji nije bio ni za zuti karton.
King_Kenny
@Uranija ...ne znam,ali mislim da ce tesko iko oboriti rekord Manchester Uniteda koji oni tek treba da postave...oni nece vise nikad osvojiti titulu dok postoji i ovakav izmanipulisani VAR.
user1625662227
Kenny, ti si bolestan. Offside nije bio, pogledaj snimak iz golmanove perspektive kad je Kova šutirao. A to što Mane nije dobio crveni ne spominješ? Mount nije šutirao Tsimikasa, ali ti samo vidiš Liverpool, koliko se vama navlači, čudi me da je city prvi.
RedMostar
King_Kenny
@user1625662227 ...pa upravo se iz tog snimka najbolje vidi kako igrac Chelseaja ometa vidno polje golmana jer lopta ide tacno preko njega...a sutiranje Tsimikasa ocigledno,ali naravno da nema crvenog kartona jer Liverpool je u pitanju...kasnije i lakat u glavu Konateu,ni faul se ne svira.
Kugla
20 titula dosta
RedMostar
King_ Kenny ti uvijek kao da drugu utakmicu gledaš. Svi vidjeli jedno, ti drugo.
Chelsea_for_life
Glup si kao noć, pozdrav i svako dobro.
IvanKing
Znaš Kenny da sam realan ali ono crveni nije ni blizu,ako ono što je Mane uradio nije za crveni nije ni Mountovo a zaleđa sigurno nije bilo, rekao sam ja odmah kad odu Salah i Mane na AFCON napad Liverpoola će biti skroz tanak sreća pa ne igraju protiv jačih ekipa iako i Brentford i Palace bi mogli tu uzeti neke bodove od njih.
MaDaj
Hahaha covijek mane-ov crveni izbjegava ko’ miš mačku hahahha… ali kao sto reče navikli smo na to svake sedmice. Covijek jednostavno vidi šta hoće i kako hoće
Ade1
@King_Kenny šutis sto Mane nije pocrvenio a juče si na sav glas pljuvao sudije utakmice Arsenal-City, King_Kenny nije mi cilj tebe provocirati ali drug vidiš da su sudije uništile cijelu ligu nažalost
Eno30
Prvo poluvreme fantastico drugo uspavanka, a rezultat koji najvise Cityu odgovara
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.