Chelsea Loftus-Cheeka šalje na posudbu

Nema mjesta u prvom timu

Chelsea Loftus-Cheeka šalje na posudbu

Teme:

Chelsea će poslati svog veznog fudbalera Rubena Loftus-Cheeka na posudbu do kraja sezone, prenosi Evening Standard. 

Loftus-Cheek se smatra za jednog od najperspektivnijih fudbalera koje Chelsea ima, a obzirom da ima samo 20 godina, pred njim je još mnogo prostora za napredak.

Ipak, u timu Antonia Contea konkurencija je ove sezone u veznom redu veoma snažna pa je Loftus-Cheek odigrao samo dvije utakmice, od čega jednu u Liga kupu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se da je za obje strane najbolje da ovaj fudbaler ode na posudbu, a isti izvor navodi da su za njegovo dovođenje zainteresovani West Ham i lider Championshipa Brighton.

Podsjetimo da je Loftus-Cheek prošle sezone skupio čak 17 nastupa za prvi tim, ali dolaskom Kantea njegova pozicija u veznom redu je ugrožena.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi