Llorente: Privukao me Simeoneov karakter

U Realu je bio otpisan

Llorente: Privukao me Simeoneov karakter

Atletico Madrid prije nekoliko dana zvanično je predstavio Marcosa Llorentea.

U pitanju je 24-godišnji vezni igrač koji se Jorganždijama obavezao na petogodišnju vjernost, a na Wanda Metropolitano dolazi iz gradskog rivala Reala u kojem nije bio zadovoljan svojim statusom.

Pri potpisivanju ugovora nisu Madriđani saopštili koliko su izdvojili novca za Llorentea, ali, ako je suditi prema pisanju španske štampe, odšteta je iznosila oko 40 miliona eura.

"Presretan sam što sam došao u Atletico Madrid, ne mogu da dočekam da počnem sa radom", kazao je Llorente u izjavi za tamošnje medije, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Simeone je razgovarao sa mnom, poželio mi je dobrodošlicu i pokazao da vjeruje u mene. Njegov karakter je ono što me je privuklo timu. Nisam ni dva puta razmislio kada sam dobio ponudu", dodao je.

Podsjetimo, Llorente je tokom ere na Santiago Bernabeu odigrao samo 39 utakmica i pritom je postigao dva pogotka.

Top Komentari

ArminA
Velika greska Reala sto su prodali ovog momka. Lik je jako dobar i siguran na sredini terena.
0 3
Hooruk
Čuj privukao ga Simeoneov karakter, pa nećeš ga ženiti, trebao si onu standardnu glupost kao i svi reci ”privukao me projekat”.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi