Chelsea objavio tvit, pa obrisao zbog negativnih komentara

Brzo reagovali

Chelsea objavio tvit, pa obrisao zbog negativnih komentara

Teme:

Engleski Chelsea jučer je imao zanimljivu objavu na Facebooku.

Naime, nakon što je objavljena vijest da je bord Ever Given odsukan u Sueskom kanalu, Chelsea je postavio tvit na kojem je N'Golo Kante za sobom vuče privezani brod.

"Svježe slike iz Egipta", objavio je engleski klub.

Nastali su negativni komentari, navijači su poručili da se radi o rastičkim objavama .

Stotine negativnih komentara značilo je i brisanje objave.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
Rasista ce sve shvatit na rasisticki nacin, nacionalista na nacionalisticki, feministkinje ce u svemu vidjet omalovazavanje zena, a oni su najgori zapravo.
9 0
belajbeg888
Engleski chelsea objavio tvit na fb profilu. ? A crnci sad sve smatraju uvredom, iako se zna na sta se misli, da je kante masina i da vuce i spasava chelsea, oni to predstave kao roba koji vuce brod..
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi