Chelsea predstavio novog golmana: Sjećate se njega?
Foto: Chelsea FC/Twitter

Bit će treći golman

Chelsea predstavio novog golmana: Sjećate se njega? · Zvanično

Chelsea je danas zvanično predstavio novog trećeg golmana.

U pitanju je dobro poznato ime Robert Green. Naravno, radi se o nekadašnjem reprezentativcu Engleske koji je danas u poznim igračkim godinama (38) i poslužit će četi Mauzicija Sarrija tek ako se povrijede prva dva golmana Thibaut Courtois i Willy Caballero.

Nakon što je potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom, Green je rekao:

"Iza mene su veoma zanimljiva 24 sata. Razmišljao sam o svojoj karijeri i gdje želim otići, a onda dobijem ovakav poziv. Bila je to kratka konverzacija. Bilo je to prilično dramatično vrijeme za mene i jedva čekam da sve počne. Oduševljem sam kako su se stvari odvile i moram reći da mi je čast što sam tu", rekao je 38-godišnji golman.

Inače, Green je tokom karijere upisao 12 nastupa za reprezentaciju, a između ostalog je branio za West Ham United, QPR, Leeds i Huddersfield.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti