11

Komentari (11)

majmun
Ovi plastičari su tukli real madrid kad god su stigli i prije abramovica
BlueTilIDie
Čuj plastika, koji to klub danas po tim kriterijima nije plastika,, i kakve crne dvije milijarde na igrače, pa kad se sve sabere ne dobije se 2 milijarde, svasta se piše.
King_Kenny
...ovo je da se ovi noviji navijaci plasticara malo napomenu sta je njihov klub bio prije nego je Abramovich skrhao 2 milijarde eura na transfere.
green_dragon
ogromne pare je skrhao....sreca recimo u liverpoolu svi volontiraju
vence
A dobro.. Sta je to Manu bio prije 90tih? Lpool od 2005 pa do prije par godine i td.. Svi imaju neke lose periode.. Ne mozes reci da je Chelsea bio bas FK Gradina prije dočaska Abramovicha..Ameri etp u Manu nisu upumpali milijardu funti do sada.. Eto, kao sto napisa neko prije u lpoolu volontiraju i na sergiju kupuju igrace i td.. Sta znaci plastika??
King_Kenny
@vence ...plastika znaci klub koji je u 100 godina postojanja imao jednu titulu i bio beznacajan i u Engleskoj,a kamoli u Europi,a onda dosao bogatun,upumpao 2 milijarde na pojacanja i oni poceli zahvaljujuci tome osvajati trofeje...takvi Frankenstein klubovi ne mogu u istu recenicu sa Liverpoolom i Msnchester Unitedom,ma koliko mi Manchester bio odvratan.
axel42
Aferim, istog sam mišljenja.
Nele.
I nista nije postigo. Hehe i danas nebi niko od navijaca Crlzija nista doceko da nebi Abramovica.
user1646132339
Svi ostali za orahe igraju i volonterski danas bez para nema fudbala pa vi govorite plastični il ne.čelzi je prvu titulu imao 1955 dva puta kup kupova bivši i Fa kup mislim dva puta i opet pametujete plastika ...svašta
King_Kenny
@user1646132339 ...znaci 4 trofeja za 100 i kusur godina,golemo nema sta :D...pa Sunderland ima 6 titula prvaka Engleske.
Goran86
Jeste dosadno sa tim izmetom, ko da vam on placa...svaki dan o tom ruskom izmetu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.