Video iz tunela pokazuje sav očaj u Chelseaju, navijači nisu mogli vjerovati šta gledaju

Nije ni čudo što su izgubili

Video iz tunela pokazuje sav očaj u Chelseaju, navijači nisu mogli vjerovati šta gledaju

Endin Čaušević
Teme:

Chelsea je za vikend još jednom razočarao svoje navijače jer je poražen na Stamford Bridgeu od fenjeraša Southamptona sa 1:0, a ovu utakmicu posebno je obilježio detalj iz tunela koji je pokazao tužnu sliku o londonskom klubu.

Plavci ove sezone igraju po principu toplo-hladno, a to su najbolje u subotu pokazali na svom terenu gdje su neočekivano poraženi od Southamptona sa 1:0.

Southampton se nalazi na dnu tabele i ove sezone igra očajno, ali igrači ovog tima uspjeli su da dođu do velika tri boda na Stamford Bridgeu koji im je vratio nadu da mogu izboriti opstanak u Premiershipu do kraja sezone.

Gosti su do pobjede došli u prvoj minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena kada je Ward-Prowse sjajno pogodio za 1:0 i ispostavilo se konačan rezultat ove utakmice.

U centru pažnje našla se teška povreda koju je u finišu meča zadobio Cesar Azpilicueta, ali i nevjerovatan detalj iz tunela kojeg su kamere uspjele da snime prije početka utakmice i koji najbolje pokazuje sumorno stanje u ekipi Plavaca.

Video je nastao kada su igrači londonskog kluba trebali izaći na zagrijavanje, a navijači Chelseaja na društvenim mrežama komentarisali su istu stvar.

Oglasi

Mnogima je nevjerovatno kako se jasno vidi da u ekipi ne vlada baš najbolja atmosfera, te da sve djeluje toliko sumorno što je video iz tunela najbolje pokazao.

"Uopšte nemamo nikakve aure u ekipi", bio je samo jedan od komentara navijača Chelseaja na društvenim mrežama.

Nakon poraza od Southamptona navijači su čini se okrenuli leđa i treneru Grahamu Potteru i nadaju se da će mu klub uskoro dati otkaz jer je jasno da nije dorastao takvom zadatku, te da mu u Chelseaju ne ide onako kako se očekivalo.

Pored očitog primjera da je atmosfera u svlačionici itekako loša u prilog mu ne ide ni činjenica da s pojedinim igračima nema uopšte nikakav odnos i da to sigurno kvari cijelu priču koju pokušava da stvori u klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To se prvenstveno odnosi na Pierrea-Emericka Aubameyanga, ali i Raheema Sterlinga s kojim navodno također nije u najboljim odnosima u posljednje vrijeme.

Chelsea je nakon 23 odigrane utakmice tek deseti na tabeli sa 31 bodom i čini se da je plasman u Evropu iduće sezone sve dalji i dalji što dovoljno govori o lošoj sezoni na Stamford Bridgeu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi