Chelsea u lovu na golgetera Porta: Laska mi interes

Marega na meti Plavaca

Chelsea u lovu na golgetera Porta: Laska mi interes

Napad Chelseaja u narednoj sezoni bi mogao biti jači za 27-godišnjeg Moussu Maregu.

Portugalski portal ZeroZero objavio je kako su čelnici Chelseaja zainteresovani da na Stamford Bridge dovedu ovog fudbalera Porta, koji je prošlu sezonu završio kao treći strijelac tamošnje Lige NOS.

Isti izvor navodi kako bi Plavci za transfer Marege morali izdvojiti 40 miliona eura, koliko iznosi otkupna klauzula ovog golgetera, koji ne skriva da bi volio karijeru nastaviti u Premier ligi.

"To je sjajna liga sa sjajnim igračima. Laska mi interes klubova i oduvijek sam želio tamo igrati, kazao je Marega o Premier ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Chelseaja, za Maregu su još zainteresovani Everton, Tottenham i West Ham.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi