Chelsea u ponedjeljak predstavlja odbrambeno pojačanje

Conte konačno našao riješenje

Chelsea u ponedjeljak predstavlja odbrambeno pojačanje

Ekipa Chelseaja je konačno riješila pitanje štoperske pozicije.

Nakon što je iz kluba otišao dojučerašnji kapiten John Terry, Antonio Conte bio je primoran pronaći novog štopera, ali nije bio pretjerano uspješan.

Najveća želja bio mu je Leonardo Bonucci iz Juventusa kojeg je pokušavao dovesti mjesecima, ali na kraju nije uspio pa se okrenuo drugim opcijama.

Na kraju je Chelsea dogovorio uslove sa Romom oko transfera njemačkog defanzivca Antonia Rudigera, a transfer će biti vrijedan 33 miliona funti, prenosi italijanski Sky Sport. Visina obeštećenja može ići i do 38 miliona funti, a sve u zavisnosti od partija koje Rudiger bude pružao na Stamford Bridge stadionu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da se sa Chelseajem u vezu dovodio i drugi štoper Rome Kostas Manolas, ali na kraju od tog transfera neće biti ništa. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi