Chelsea uskoro predstavlja novog trenera

Lampard sjeda na klupu Plavaca

Chelsea uskoro predstavlja novog trenera

S. Mlaćo

Prema pisanju engleskih medija, Chelsea će u narednih 48 sati predstaviti novog trenera.

Radi se o Franku Lampardu, koji se već danima spominje kao najveći kandidat i samo se čeka ozvaničenje saradnje.

Chelsea će Lampardovom Derby Countyju platiti obeštećenje od četiri miliona funti, a jasno je da legendu Plavaca čeka težak posao.

Dolazak Lamparda na klupu Chelseaja prokomentarisao je i Didier Drogba.

"Mislim da je to vrlo dobra opcija za klub. Napravio je dobre stvari sa Derbyjem. Odveo je klub u finale play offa za plasman u Premiership i mislim da je on vrlo dobra opcija za naš klub", kazao je Drogba, pa se osvrnuo i na priče da Lampard nema mnogo iskustva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Onda, on nikada neće biti spreman? Trebamo li čekati da uđe u 40-te ili 50-te? Ako on osjeća da je spreman, mislim da onda nije prerano".

Podsjetimo, Plavce je napustio Maurizio Sarri koji je preuzeo italijanski Juventus.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi