Chelsea zainteresovan za Jokanovića, obavljeni razgovori

Srbijanski trener na meti Abramoviča

Chelsea zainteresovan za Jokanovića, obavljeni razgovori

Italijan Antonio Conte sve je bliže odlasku iz Chelseaja, a engleski mediji počeli su se uveliko baviti njegovim potencijalnim nasljednikom na Stamford Bridgeu.

Iako se proteklih činilo da će londonski klub preuzeti Mauricio Sarri, kao jedan od najizglednijih kandidata za preuzimanje Chelseaja sada se pominje bivši trener Partizana Slaviša Jokanović.

Jokanović je trenutno trener Fulhama s kojim je izborio povratak u Premier ligu, a način na koji vodi ovaj klub je navodno zadivio čelnike Chelseaja, konkretno Romana Abramoviča.

U engleskim medijima se sada pojavila informacija da se bogati Rus navodno sastao sa Jokanovićem s kojim je pričao oko potencijalnog angažmana. Dvije strane bi, kako se navodi, trebale uskoro održati još jedan sastanak, a poslije toga možda i 'padne' odluka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea bi za Jokanovića definitivno bio kruna karijere. Ovaj strateg je, podsjetimo, ranije vodio još Partizan, Hercules, Watford, Maccabi iz Tel Aviva...

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi