Chelsea završio pojačanje od 100 miliona eura
Foto - EPA

Havertz u Londonu

Chelsea završio pojačanje od 100 miliona eura

M. Šljivak

Londonski Chelsea napravio je ovog ljeta zaista sjajne poslove.

Plavci su doveli nekoliko vrhunskih imena svjetskog fudbala, a novi član tima sa Stamford Bridgea postat će u narednim danima i Kai Havertz.

Mladi njemački fudbaler u narednim danima će otputovati u London na ljekarske preglede nakon kojih će postati novi član Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bayer iz Leverkusena će zaraditi 100 miliona eura na ovom transferu. Odmah će im biti uplaćeno 80 miliona, a preostalih 20 će dobiti kroz razne bonuse.

Havertz je bio glavna želja menadžera Franka Lamparda i ona mu je na kraju ispunjena, a Chelsea je dobio veliko pojačanje.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Martial9
Tanak je ovaj za eng lige da mu nebude kao I schurle
1 5
Penderinos
Još golman i jedan stoper to bi bila top ekipa, Havertz ce biti najveće pojačanje ove sezone, upamtite ime tog mladića
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi