Chelseajev dvojac u Juventusu?
Foto: EPA

Stara dama se interesira za Ramiresa i Cuadrada

Chelseajev dvojac u Juventusu?

S. Bošković

Aktuelni italijanski prvak Juventus želi da u svoje redove dovede dvojac iz Chelseaja, Juana Cuadrada, te Ramiresa.

Stara dama želi ovog ljeta da nadomjesti odlazak dvojice sjajnih veznjaka, Andrea Pirla, te Artura Vidala u New York City, odnosno u Bayern Munchen.

Kako prenose otočki mediji, klub iz Torina poslao je upit Plavcima, o dostupnosti dvojice njihovih igrača, Cuadrada i Ramiresa.

Kolumbijski veznjak pridružio se je timu Jose Mourinha iz Fiorentine. Došao je u januaru za 27 miliona funti, ali se mučio, i još se muči, da izbori mjesto u startnoj postavi, te da napravi neki utjecaj na igru Chelseaja. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Što se Ramiresa tiče, on se je na Stamford Bridge stigao 2010. godine za 20 miliona funti iz Benfice, te je bio jedan od ključnih igrača. Upravo iz tog razloga nije za očekivati da se Mourinho lako odrekne njegovih usluga. 

Juventus se interesira za još par igrača, Juliana Draxlera iz Schalkea, Ilkaya Gundogana iz Borrusie Dortmund. Ali, psim Chelseajevog dvojca primarna meta Stare dame je Mario Gotze, koji igra za minhenski Bayern.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti